My Blog

Downloads

all notifications

Career

mail your CV

Contact Us

contact address

Flyttade hit for en vecka darefter och genast borjar det antligen kannas som ett hem

Flyttade hit for en vecka darefter och genast borjar det antligen kannas som ett hem

Det ar ljudlos och fast i huset, karna emot slacks fonstren ner ett efter ett som en befallning att nu ar det dags att kinesa. Har i soffan inrullad i en filt med datorn i knat ar det hett och skont, men utanfor gnistrar kylan och bildar kristaller pa fonsterblecken.

Veckan har mest innehallit pyssel i det nya hemmet. Har aven skapat en arsplan for Gretas Varld 2016. En oskadd andel radiolyssnande har det aven blivit och produktiv fran radiomaterial till uppsyn utbildning. Att handla radioreportage ar karlek spann forsta ogonkastet ratt lajbans, helt tydligt min grej.

Trivs bra har i Fredhall en extraordinar atmosfar som far mej att ma bra

Idag hade vi pahalsning fran Jack Werner, journalisten som ar en av grundarna till Viralgranskaren. Dynamisk och fangslande anforande ifall hur vi tvungen bilda oss att besta mer kallkritiska nar vi delar don i sociala medier. Manga ganger nar en artikel eller video sveper forbi i flodet med amnen som beror oss sa tar vi forgivet att det som skrivs och sags ar tvattakta. Utan nagon form fran avsikt eller granskning om sa ar fallet. Otroligt enkel att atnjuta en felaktig bild fran grejer och objekt eller att utbreda falska rykten. Vi far inte forsitta vikten i att begagna ett granskande oga.

Efter forelasningen funderade jag kungen hur jag allena granskar don kungen internet. En av klicka för att få veta mer de grejer som dok forst upp i karna knopp ar hur dramatisk det ar att tillampa grunderna i viralgranskaren tillika i sin natdejting.

Sanningen ar att det kan vi solklar inte vara medveten om. Men ifall vi lar oss att viralgranska dem vi moter, utan att verka som ett psykfall eller en stalker sa kan vi atnjuta fram avsevart information som vi kan hantera oss av i var framat dating. I alla fall i startfasen, nar vi gott traffats ar det kanske sundast att instruera kanna personen oga kontra oga inte via internet.

Grundprincipen nar du granskar ar enkel. Var kritisk mot allt du laser och kollar pa. Tillika palitliga kallor kan ha misstag och det finns smakligt ifall manniskor som vill luras pa internet.

  1. Ga in kungen hens profil
  2. Ser det ut att besta en riktig person eller finns det en mojlighet att det ar en fejkprofil?
  3. Hur knubbig ar informationen? Kan du finn synonym info nar du googlar hen?
  4. Har personen en profilbild med ett ansikte kungen? I Google chrome kan du hogerklicka pa bilden och kolla kungen natet efter den. Alltemellanat stjal fejkanvandare foton fran natet.
  5. Du kan ocksa be om nagot din polare om hen kanner personen.
  6. Las igenom laka profilen. Finns det nagra bestyr som du kan kolla gallande natet efter sa utfor det. Stall fragor till din natdejt ifall du undrar nagot.
  7. Ifall du fortfarande inte ar tvarsaker och kanner dig nervos avbryt chattandet.

Informationen, bilderna vi ser och personen vi talar med

Om du kanner dig stabil med en person, traffa han eller henne snabbt kvar en bira eller en kaffe. Enar far du bittida en tydligare bild av personen som via internet nog ser annorlunda ut. Att granska nagon innan man samlas eller efter forsta dejten ar kanske ratt vanligt idag. I all fall att forska gallande personens namn via sociala medier. Dar kan man ringa en riktig bra bild fran en person innan man mota. Jag skriver inte detta inlagg for att skramma er singlar eller pro att sjalv vill att ni amna bli tokiga gravare utan for att sjalv tycker att det kan besta betydelsefullt att grubbla pa intill natdejting. Tillika ar det enormt dramatisk hur ofta information man sannerligen kan fa fram.

Sjalvklart kan det existera risker i att begynna granska den man dejtar. Att man blir paranoid eller att man inte ger personen en chans enbart pga. nagot man last kungen internet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *