My Blog

Downloads

all notifications

Career

mail your CV

Contact Us

contact address

Foralskelse bred 50: intill hogre alder finns andra varden

Foralskelse bred 50: intill hogre alder finns andra varden

Ditt senaste affar tog slut pro flertal ar sedan. Nu har du firat din 50-arsdag och ar allena. Blir du foralskad? Det ar for unga manniskor eller Hollywoodstjarnor. Vem blir aven fortsattningsvis foralskade nar man ar ovan 50? Hanar som Peter, till exempel, som tar en andra chans att bli kar nar han ar 55! Eller man som du, nar de inser att karleken skifta med aldern, men att den ej forsvinner enkom forut att man ar ovan 50 ar.

Fjarilarna flyger savlig

“Jag tror att flera hanar aven fortsattningsvis forvantar sig att karleken amna sla som en rivningskula. Men det som varenda sa valdigt spannande nar man varje 16 ar alderstigen skifta med tiden. Sjalv traffade uppsyn Ingrid pa internet. Vi pratade ifall recept i veckor, sjalv tankte inte ens gallande karlek. Jag hade inte heller fjarilar i magen. Fram till den dag enar hon abrupt inte varenda uppkopplad. Inte pa en oskadd vecka och jag led som en fyrbent kompis. Jag inneha saknat denna kvinna, dessutom om vi enkom inneha skrivit varandra fram till genast. Hennes internet varenda ledsen. Nar hon kom aterkomst skickade jag med det samma karna telefonnummer till henne och tva veckor senare hade vi en traff. I dag har vi varit sammanlagt i ett ar.”

Hur sa Peter rapporterar ar ett klassiskt fenomen for singlar ovanfor 50. Manga hade langa forhallanden dar den forsta foralskelsen sa smaningom overgick i karlek. De som darefter borjar leta en partner upprepa efter manga ar forvantar sig likadan effekter som i sin ungdom. Men tiderna har forandrats. Nar du var 13 ar var folk av det motsatta konet en pest, nar du varenda 14 ar blev du kar i allt som kungen nagot fason avgudades, och nar du varenda 16 ar trodde du i princip bred varje ny karlek att detta varje ditt livs karlek.

Nar du ar over 50 ar inneha fjarilarna aven kopplat kvar till vilolage. De fladdrar inte langre frenetiskt fran mage till mage, utan letar efter en mage dar de kan stoppa permanent. Karleken kommer langsammare intill 50 ars alder, den kommer gallande vagen men ar inte alls ointressant. Forsta dejten ar jambordig dynamisk nar du ar 50 ar som nar du var 16 ar, fast lite mer mogen, lite mer klok och fortfarande med jatte- blodpump.

Unga folk blir mycket foralskade utan atskillnad. Dottern fran en bra familj ar plotsligt sallskap med en rockare som far hennes foraldrar att plocka upp handerna av terror. Spanningen ar betydande, spanningen, kanslan. Och hur ar det med 50 ar? Nar figuren savlig mognar, harfastet blir gratt och du inte langre har begarelse att umgas med oratt partner i aratal innan den forment ratta antligen dyker upp?

“Jag varenda vedervardigt ytlig som tonaring. Hon tvingas besta snygg och ha fina brost och sjalv brydde undertecknad inte om nagot annat. Har ni prat? Det kan sjalv foreta med mina vanner. Familjeplanering? Det spelade ingen roll for undertecknad gallande den tiden. I dag ar det egendomlig. Med Ingrid varje det hennes hejda satt, hennes satt att lyssna pa undertecknad och hennes flabba som fick mitt blodpump att pumpa. Hon kommer aven bra overens med min familj, vilket varenda jatte- relevant for undertecknad. Till och med mina barns mor gillar webbsida Ingrid, vilket ar ett futtig mirakel.”

Den som blir betuttad bred 50 ars alder vill finn en partner som han eller hon kan tillbringa resten fran livet med. Familjeplaneringen har slutforts och karriarvagen inneha aven valts. Nu galler det att hitta nagon som kan integreras i ett redan befintligt liv. Nagon som accepterar det forflutna och ar redo att sammantraffa framtiden med. Gemensamma intressen, familjens behov och tillgivenhet ar viktigare an fullkomlighet utseende och vilt sex. Aven om det sistnamnda solklar ej ar helt meningslost dessutom forut par ovan 50 ar.

En anledning till att flertal man och kvinnor ovan 50 ar inneha tufft att finn en partner ar falska forvantningar. En 55-arig man som aven fortsattningsvis ser efter 25-ariga kvinnor och soker en statussymbol i stallet pro en partner kommer inte att klaffa i langden. Och om en gumma bara letar efter en forsorjare som delar pensionen om det ar mojligt, men som inte deltar sa massor i livet i ovrigt, kommer hon ej att hitta baksida av underben hon soker. Permanenta singlar over 50 ar uppmanas darfor att bega en hedersam besiktning fran avta egna prioriteringar.

Varfor natdejting fungerar sa bra forut personer kvar 50 ar

Pa internet som “senior”? Det kan bra ej fungera? Flertal personer kvar 50 ar kanner sig avskrackta fran tanken pa att hitta sin framtida partner pa internet. Ideerna ar felaktiga, internet ar vanligtvis aven fortsattningsvis ett frammande medium och betraktas med misstanksamhet. Men siffrorna visar att trenden ar riktig! Fler och fler singlar blir kara kungen natet, oavsett alder. Och de som inte kanner pro att mingla med unga gronsaker kan finn separata dejtingportaler forut kvinnor och man over 50 ar.

“Jag varje ocksa misstanksam nar jag registrerade mej pa Internet forut att hitta en partner. Vem skulle amna ha undertecknad, en alderstigen karl? Jag trodde aldrig att nagon som Ingrid skulle korsa uppsyn gata. Hon skrev till mej helt enkelt forut att sjalv hade namnt uppsyn passion for matlagning i uppsyn profil. Det ar ocksa var storsta tvistefraga i dag: vem som far laga mat! vanligtvis bestammer vi oss for att bereda mat med och inneha jatte- roligt.

I vardagen ar det ej lindrig att inleda en konversation med andra singlar ovan 50 ar. Det star fastan allting inte kungen nagons panna att de samt soker en partner. Med online dating vet du att du ar bland likasinnade. Du kommer ej att traffa sa manga singlar kungen ett och synonym ort nagon annanstans. Och chansen att hitta riktigt person ar storre an nagon annanstans i varlden. Sa varfor inte bidra Internet en tillfalle och bli foralskad gallande nytt? Det har ar de viktigaste singel dejtingsajterna for singlar kvar 50.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *