My Blog

Downloads

all notifications

Career

mail your CV

Contact Us

contact address

Nar du inneha matchat med nagon, meddelar Tinder dig med deras anvandarnamn och ett liten kort

Nar du inneha matchat med nagon, meddelar Tinder dig med deras anvandarnamn och ett liten kort

Chatta med matchningar

Du kan darefter trycka kungen fotografiet pro att se alltsammans deras profil eller publicera kungen X eller bock for att bifalla eller forskjuta dem.

For att chatta med din match, kompression gallande konversations ikonen i det ovre hogra hornet gallande huvudskarmen. Om du inte ser den har ikonen sveper du nedat fran toppen av skarmen.

Du bor kika en upprakning over matchningar du inneha gjort. Pro att kika en matchs profil aterigen, trycker du helt enkelt pa deras foto i listan. Nar du val ar i pratstund med nagon kommer dina meddelanden att visas i en gra bubbla och deras kommer att kika vita ut.

Igangsattning ett effektivt konversera

Initiera med att knysta nagot mer an “hej” eller “tja”. Undvik att antrada med en berom. Komplimanger kan besta bra, men de ar forut massor nar du forst borjar bilda uppleva nagon. Forsok istallet att stalla fragor. Fraga hur deras dag varenda, fraga hur motet de varje kungen forr gick, undran va de gjorde den helgen.

Varje humoristisk och lekfull i dina samtal. Om du ser att din match har ett engagemang, hobby eller nagot annat du tycker ar kul, gyckla ifall det. Lekfulla skamt ar ett bra fason att teori kanna manniskor och stota utan att https://kissbrides.com/sv/malaysiancupid-recension/ skutt in for djupt och for hastigt.

Anvand inte nagra cheesy raggningsrepliker! Du kanske inneha sett nagra fran dessa kungen sociala medier eller tv-program och tycker att de ar roliga, men de flesta kvinnor tycker att de ar trakiga eller storande. Du vill besta slagfardig och fa din match att asgarva, inte formedla nod pa sjalvfortroende eller kreativitet.

Stall en rattfram sporja. Det enklaste sattet att starta en pratstund med nagon ny ar att stalla en undra, sa medfora en. Skraddarsy den efter deras intressen eller deras sysselsattning, eller till och med en fran deras bilder.

Vaderstreck konversationen forsiktig och lustig i start. Ifall nagons profil inneha fangat ditt oga, varenda inte harig forut att separation isen med ett charmigt meddelande. I varsta fall kommer de inte att besvara och du kommer inte att ma bra av det – men du kommer atminstone att veta varje du star!

Var inte radd pro att vara sjusardeles och annorlunda! Du kommer ej att besegra kvar all men ifall du kan fa nagra manniskor att flabba kommer de avgjort att komma ihag ditt namn nasta gang de ser det folja upp i deras Tinder-matchnings stromning!

Schemalagg ett datum for dejt

Som du kan presentera dig ar en Tinder-dejt mer an att bara teori uppfatta nagon. Det ar en stor segment fran dejting processen som kan besta ganska stressande och forfarande. Men det enda sattet att anlanda ovan denna radsla ar att blott handla det.

Det basta sattet att producera detta kan handla kontraintuitivt: schemalagg enbart en tid forut att traffas och ga kungen en dejt med din match. Det betyder att kika till att bada ar tillgangliga samtidigt, men det ar battre an att tacka nopp till en potentiell dejt darfor att du ar skraj pro att raka honom eller henne. Faktum ar att nar du gott borjar schemalagga datum, kommer du att hitta det lattare att inte avboka i och med du kommer att bli sa hagad av mojligheten att faktiskt ga ut!

Anvand betalt Tinder-medlemskap forut fler matchningar

Tanken kungen att avlona for en dejtingapp kan ljuda udda, men det finns flera anvandare som gor det. Enligt dejting- och relationsbloggen SwipeHelper betalar 22 procent fran Tinder-anvandarna pro appen.

Ifall du betalar forut Tinder Plus eller Tinder Gold kan du svepa at hoger sa flertal ganger du vill. Det finns ingen limit for hur otaliga profiler du kan gilla om du inte har slut pa intilliggande profiler att svepa pa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *